OMPELU

Ompelimopalveluja Sydämellä

Ompelua silkistä räsymattosäkkituoleihin!

LoimiTikistä ompelutöitä, niin uusia kuin tuunauksia ja korjauksia. Krouvimmatkin ompelutyöt onnistuu, esim räsymatosta säkkituoli tai pressukatoksen korjaus. Omien tuotteiden valikoima vaihtelee mutta pääsääntöisesti ne valmistetaan kierrätysmateriaaleista. Tarvikevalikoimaan kuuluu 1mx50m kaavapaperi sekä 50 mm ja 20mm leveät YSL VizLite® heijastinnauhat. Ompelimo LoimiTikki sijaitsee aivan Loimaan Sydämessä, torin tuntumassa. Hyvin on parkkipaikkoja ja ateljee sijaitsee katutasossa.

Vallitsevana aikana Ompelimon lahjakortteja voi tilata puhelimitse 045 153 2173 (kilauta, whatsappaa tai tekstaa) tai sähköpostitse jaana@loimitikki.fi. 

vaatekorjauksia ja hyväkuntoisia käytettyjä lastenvaatteita

Rikkinäisestä ehjää, käytetty kiertoon

Poikkeustilanteessa nyt huhtikuun ajan vain ajanvarauksella, 0504125807

(vaatekorjaukset ompelemme tarpeenne mukaan, pikaisestikin ja kirppikselle pääsee tekemään löytöjä kevätvaatteista)

Vaatekorjauksia koko perheelle. Arkivaatteista juhlapukuihin, uudistamme vanhaa ja muokkaamme uutta mittoihinne sopivaksi. Sisustusompelua ja nahkavaatteiden korjausompelua.

Muksujen Minikirppis, hyväkuntoisia vaatteita 50-170cm lapsille ja kenkiä. Myyntipaikkoja tarjolla kierrättäjille n.10 kpl kuukaudeksi kerrallaan, vuokra 25€/kk sis. siivouspalvelun. Helppoa ja hyvä kiertää.

Tervetuloa, on ilo palvella teitä.
terv. Mervi

SISUSTUS

Kojonperän Verhoomo

Monipuolista verhoiluosaamista
  • Outi Viitala 050 5310922
  • kojonperan.verhoomo@gmail.com
  • Facebook-sivumme
  • Kojonperä
  • aukioloajat SOVITTAVISSA

Verhoilut, entisöinnit ja tarvikemyynti

-huonekalujen verhoilu-ja entisöintitöitä, lisäksi ajoneuvoverhoilua sekä verhoilukankaiden ja tarvikkeiden myyntiä tilauksesta.

Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2005 saakka tehden monipuolisesti kaikkia alan töitä. Asiakkaina ovat olleet sekä yksityiset taloudet, että yritykset ja julkiset toimijat.

Sähköpostilla tai puhelimitse kannattaa lähettää korjattavasta mööpelistä muutamia kuvia, niin pystyn sitä kautta arvioimaan työn hintaa ja kangasmenekkiä yms. Toimitilani sijaitsee rauhallisessa ympäristössä maaseudulla. Töiden kuljetus myös onnistuu.
 
Kauttani tilattavia huonekalukankaita pystyy selailemaan myös kangastoimittajieni nettisivujen kautta, annan tarvittaessa osoitteet, toki olet tervetullut myös paikanpäälle katsomaan kangasmallivalikoimaa, jos olet terve ja oireeton. Sovitaan puhelimitse molemmille sopiva ajankohta.
 

VAATTEET

Vaatekutsut myös etänä

Eettiset ja ekologiset hyvän mielen vaatteet

Me&i on ruotsalainen vaatemerkki joka valmistaa värikkäitä ja mukavia lasten ja naisten vaatteita. Meille me&i :ssa tärkeintä on ekologiset arvot ja vaatteiden vastuullinen valmistus. 

Meiltä saat ostettua helposti naisille ihania kevätvaatteita xs-xl koossa ja lapsille vaatetta löytyy vauvasta teiniin eli 50/56 koosta 158/164 kokoon asti. Tutustu meidän kotisivuihin niin ei tarvitse tilanteen normalisoiduttua sännätä vaateostoksille.

Voit myös emännöidä kutsut ONLINE, jolloin saat 20% alennuksen tilauksesi kalleimmasta tuotteesta ja mahdollisesti myös shoppailurahaa tai 1-3 lahjaa upeasta emännänlahjavalikoimastamme. Ja mikä parasta, kutsut voit pitää asuitpahan missä päin tahansa ja vieraaksi pääsevät kaikki tuttavasi asuinpaikasta riippumatta! 😊 

Ota yhteyttä meihin niin kerromme tämän hetken tarjoukset 😊