PIENTUOTTEET

Henkilökohtaisesti parasta laatua parhaaseen hintaan. Kivijalkamyymälää pyörittävä pienyrittäjä Ypäjältä.

Toimintamme perustuu pääasiassa internetin kautta tapahtuvaan Back On Track hyvinvointituotteiden myyntiin. Tuotteet perustuvat ainutlaatuiseen patentoituun hyvinvointikankaaseen, jotka lievittävät muun muassa tulehdusta ja turvotusta sekä kiihdyttävät verenkiertoa. Tuotteita on saatavilla ihmisille, koirille ja hevosille, ja ovat erittäin suosittuja mm. reuma sekä diabetes potilailla. Myymälässämme on lahjatavara liike, josta löytää paljon kotimaisia ja paikallisia käsintehtyjä tuotteita, Back on Track tuotteet esillä kokeiltavaksi, tyylikäs kahvio sekä posti. Tilauksesta on myös mahdollista järjestää tilaisuuksia, kokouksia, hyväntekeväisyys tapahtumia yms.

Tiloissamme toimii myös muita yrittäjiä:
Puukäsityö TMI Päivi Liinojan Ateljee, puh. 0503043979 paivi.liinoja@gmail.com
KR-Koti
Loimaan Lemmikkipuati
Kraniohoitaja Sini Hämäläinen
Urheiluhieroja Silja Rautanen
Byas-kasvohoitaja Sinikka Vartiainen

Myymälämme sijaitsee aivan Ypäjän keskustan tuntumassa, Loimaantien varressa osoitteessa Annantie 2, 32100 Ypäjä.

gluteeniton kahvila ja helmikellari

Pieni tunnelmallinen vohvelikahvila + helmikellari

ArteMiinaCafe palvelee korttelin päässä Loimaan torilta ja tarjoaa maukkaita gluteenittomia vohveleita ArteMiinan kehutun kahvikupposen kanssa. Koronan takia kahvila on poikkeuksellisesti kiinni, mutta avoinna sovittaessa.

ArteMiinan helmikellari myös tällä hetkellä avoinna sovittaessa, normaalit aukioloajat cafen mukaisesti.
 
Helmikellari on monipuolinen korutarvikekauppa, joka myös korjaa vanhat korut, toteuttaa asiakkaan toiveista uusia koruja sekä myy valmiita koruja. Kursseja vain valmiille ryhmille.
 
Kysy myös kokoustilojamme!