LIIKUNTA

-Ella Liimatainen

Mukaansatempaavaa liikunnanohjausta

Hyvinvoinnin Inspiraatio tarjoaa hierontoja koti- ja yrityskäynteinä Loimaan seudulla sekä ryhmäliikunnan ohjauksia kuten mm. Lavista, Vire-Lavista, kahvakuulailua ja FasciaMethodia. Tarjoamme myös räätälöityjä hyvinvointiohjelmia yrityksille ja yhteisöille sekä Ukk-kävelytestausta.
 
Lahjakortteja saatavilla hierontoihin.
 
Kysy tarjousta kesän ajan hyvinvointipaketteihin, testauksiin ja ryhmäliikunnanohjauksiin, nyt tarjoushinnoin.
Kunnon perheyritys.

Liikuntakeskus miehille ja naisille

Olemme liikuttaneet ihmisiä loimaalla jo reilun 9 vuotta. Olemme pieni perheyritys, jossa äiti ja tytär puhaltavat yhteen hiileen. Meiltä löytyvät loistavat tilat kaikenlaiseen kuntosaliharjoitteluun ja ryhmäliikuntaan. Käyntikorttinamme on puhtaus, ammattitaito ja hyvä palvelu. Näistä olemmekin saaneet asiakkailtamme paljon kiitosta!
Suunnittelemme itse kaikki ryhmätuntimme. Näin voimme vaikuttaa musiikkiin, tunnin rakenteeseen sekä siihen, että koet onnistumisen iloa tunneillamme riippumatta siitä oletko vasta-alkaja tai kokeneempi jumppari. Meillä voit liikkua kertamaksulla, 10- tai kuukausikortilla. Valikoimista löytyvät myös pidempiaikaiset sopimukset. Huomioimme opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset, kotiäidit ja -isät.
Omalla magneettikortilla harjoittelet oman aikataulusi mukaan 05.30 -23.00 välisenä aikana.
Et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä autamme sinua tarpeen mukaan.
Tule sellaisena kuin olet. Katsotaan yhdessä juuri sinulle sopiva tapa liikkua❣
✋SOS
Tämä aika luo haasteita myös meille, joten kaikki apu ja tuki on tervetullutta!
Meiltä voit hankkia lahjakortteja vaikkapa ensi joululle. Tehdä lahjoituksia sopivaksi katsomallasi summalla tai tukea vähävaraisten liikkumista. Vaihtoehtoja löytyy useampia.
Ostokset onnistuvat laskulla, käteisellä, korteilla ja lähes kaikilla liikuntaseteleillä tai korteilla. Tukemalla toimintaamme, olet mukana tärkeällä asialla. Saamme hiljaiselle ajalle kassavirtaa, joka auttaa meitä selviytymään vaikean ajan yli.
Keskuksella käynti on monen nuoren ja vanhemman ihmisen viikon paras kohokohta.
Meillä hoidetaan kroppaa ja mieltä. Kehitään kuntoa ja ylläpidetään työkykyä.
Vaihdetaan kuulumisia ja hankitaan uusia ystäviä. Ennaltaehkäistään monia sairauksia ja kulutellaan kaloreita. Pidetäänhän yhdessä huoli siitä että loimaalta löytyy tulevinakin vuosina rento harrastuspaikka. Kiitos❤ 
 
Liikuntakeskus Kuntokulma
Tupun Hyvinvointipalvelut Oy

HYVINVOINTI

Kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Hierontaa ja hoitoja monipuolisesti

Olen koulutettu urheiluhieroja sekä Reiki-energiahoitaja. Teen korttiluentaa eli katson tulevaan ja tuon myös viestejä edesmenneiltä. Shiatsuhoidot, Tiibetiläinen äänimaljahoito, Intialainen päähieronta ja regressiohoidot ovat myös osaamisalaani. 
 
Teen koti- ja yrityskäyntejä ja ohjaan pienryhmiä rentoutumisen ja läsnäolon merkeissä. Myös lahjakorttimahdollisuus.

Hyvinvointikeskus Deja-Vu

Hoitoja, koulutuksia ja luontaistuotteita myös lahjakortilla

Meiltä saa lahjakortteja hierontaan tai erilaisiin hemmotteluhoitoihin kotiin postitettuna tai liikkeestä sopimuksen mukaan. Puodin puolellellekin saa ostettua lahjakortteja kotiin postitettuna.

Meillä on erilaisia tarjouksia hieronnasta aina muihin hoitoihin, samoin tuotetarjouksia. Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Mm 5 hierontaa 4 hieronnan hinnalla. Hoitajille ja muille pienyrittäjille hieronnat -15% ja muut hoidot -20%

Suolahoito 15€ 45min. 

Meditaatiot ja energiahoidot

ThetaHealing meditaatiot ja energiahoidot yksilöille, ryhmille ja osaksi yrityksen työhyvinvointitoimintaa.

Kaisa Anttila tekee Auringonkodissa tai asiakkaan tiloissa ohjattuja meditaatioita ryhmille sekä energiahoitoa yksilöille ThetaHealing -tekniikalla. Ryhmämeditaatioissa on luvassa mm. rentoutusta, rauhoittumista, lisää keskittymiskykyä ja luovuutta sekä meditaatioita eri aiheista. 
 
Yksilöille meditaatiossa tehtävä energiahoito toimii esim. tukena riippuvuuksista tai peloista vapautumiseen, itsensä hyväksymisen ja itsensä rakastamisen työstämiseen sekä henkisen hyvinvoinnin ja kasvun välineenä.
 
 
Kehon ja mielen tasapainotusta

Kehon ja mielen tasapainotusta

SilVire tarjoaa koko kehon vyöhyketerapiaa sekä Scio-bioresonanssiterapiaa Loimaan keskustassa. Vyöhyketerapia rentouttaa, vahvistaa immuunipuolustusta ja toimii ennaltaehkäisevänä hoitona.
Bioresonanssiterapia on sähkömagneettista solutason hoitoa, jolla voi tasapainottaa kehon stressitiloja ja saada näin kehosta ja mielestä vahvemman.  Scio-laitteen avulla saa tietoa, mitä kehossa tapahtuu ja mitä se tarvitsee juuri nyt.
Kumpaankin hoitoon saa lahjakortteja, myös postitettuna.
 
Hierontapalvelut ammattitaidolla

Hierontapalvelut, liikuntapuolen neuvontaa

Pääosin teen nykypäivänä hierontaa sekä toimin Turun Hierojakoulussa ohjaajana.
Myös ohjeistusta ja neuvoja liikuntapuolen asioihin.
-Klassinen/urheiluhieronta
-Hieronta kivillä
-Stimuloiva päänhieronta
-Venytykset/ohjeistus
-Teippaukset
 
Lahjakortteja koronatilanteessa myös vaikka sähköpostiin tai kuvana viestillä. Lahjakortteja saa kaikkiin hierontoihin sekä haluamallesi summalle. 

MUUT

Ansan kotileipojat MALLI

Ansan kotileipojat MALLI

Gluteenitonta leivontaa MALLI

Meistä MALLI

Esittelyteksti tähän MALLI