ELÄINLIIKKEET

Ruuat ja tarvikkeet eläinystäville

Ruuat ja tarvikkeet kissoille, koirille ja pieneläimille

VipPet avattiin eläinlääkäriasema Neovetin viereen syksyllä 2019. Perustarvikkeiden lisäksi löydät meiltä kasvavan valikoiman herkkuja ja ruokia allergisille lemmikeille. Toimimme myöskin VIPstore-jälleenmyyjänä (www.vipstore.fi), joten voit tilata kauttamme VIPstoren tuotteita ilman toimituskuluja. Myynnissä myös lahjakortteja, jos haluat osoittaa sellaisen esim. Pelastettujen Koirien Turvakodille tai Hurttakodille, niin toimitamme ne perille.

Toimitamme tuotteita ilmaisella kotiinkuljetuksella Loimaan lähialueille sekä Loimaa-Naantali-välille. Tilauksen voit jättää vippet@luukku.com, kotisivujen yhteydenottolomakkeen kautta, Facebook-sivujen kautta tai numeroon 0440589032.

Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan Facebookissa ja kotisivuilla. Koronasta johtuvan vähäisen asiakasmäärän takia muutoksia aukioloaikoihin luultavasti tulossa.

Lemmikkien parhaaksi vastuullisesti.

Lemmikkien parhaaksi vastuullisesti

Yrittäjäpariskunnan myymälä, joka tarjoaa monipuolisen tarjonnan erityisesti kissoille ja koirille jyrsijöitä unohtamatta. Toimitamme kaikki www.mustijamirri.fi  tuotteet myymälävalikoiman lisäksi ja suurempiin eriin teemme erittäin hyvän tarjouksen.

Tällä hetkellä veloitukseton kotiinkuljetus ilman hintarajaa Loimaa-Ypäjä. Voit myös tehdä varauksen www.mustijamirri.fi tuotteista myymälään – vahvistamme ja keräämme ne. Toimitusmyynti: kaikki ostokset ilman rahtikuluja myymälään ja 50€ ostokset myös kotiin – tule ja tilaa myymälästä tai ole yhteydessä loimaa@mustijamirri.fi tai facebookissa.

Maksutavat käteinen, kortit ja Klarna. Kotiinkuljetukset voi maksaa myymälään tai kortilla/käteisellä toimituksen yhteydessä. Lahjakortit ostettavissa, jotka käyvät kaikissa Musti ja Mirri myymälöissä ympäri Suomen.

Grippitaluttimien, jälkiliinojen ja Möllihihnojen erikoisliike.

Grippitaluttimien, jälkiliinojen ja Möllihihnojen erikoisliike. Suomessa käsintehty!

Keulakuonon kauppa myy vahvasti suomalaisia grippituotteita! Grippitaluttimet, jälkiliinat ja Möllihihnat valmistetaan Inka Oy:n PP-nauhasta, johon on kudottu kumiraidat (grip). Kumiraidat takaavat pitävän otteen kelillä kuin kelillä.

Kevyet ja kestävät sekä miellyttävän tuntuiset tuotteet myös mittatilauksena – juuri Sinun mittojen mukaan! Valitsemalla Keulakuonon kaupan tuotteen tuet Suomalaista käsityötä! 

Noutopiste: Vesikoskenkatu 7, 32200 Loimaa
puhelin: 045 262 6778 (kilauta, whatappaa tai tekstaa)
email: noppa@keulakuono.fi

Ruuat ja tarvikkeet koirille, kissoille, jyrsijöille, linnuille, kaloille ja matelijoille.

Ruuat ja tarvikkeet koirille, kissoille, jyrsijöille, linnuille, kaloille ja matelijoille.

Lisäksi myynnissä eläviä eläimiä.

Kivijalkamyymälä, jossa monipuolisesti niin ruokia, tarvikkeita kuin eläimiäkin.

Eläinten hyvinvointi on meille ykkösasia ja asiantuntevat myyjät tekevät kaikkensa palvellakseen jokaisen asiakkaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Nyt mahdollisuus ilmaiseen kotiinkuljetukseen 25 kilometrin säteellä. Tilauksen voi jättää numeroon 0451197557 tai facebooksivujen kautta.

Maksutapana kortti tai käteinen.

MUUT PALVELUT

Laadukasta ja luotettavaa tuhkauspalvelua lemmikkisi viimeiselle matkalle.

Meistä

Laadukasta ja luotettavaa tuhkauspalvelua lemmikkisi viimeiselle matkalle. Meiltä myös kauniit uurnat tuhkan säilytykseen sekä hautaukseen.

Varsinais-Suomen lemmikkituhkaus on pieni perheyritys maaseudun rauhassa. Olemme auki vuoden jokaisena päivänä sopimuksen mukaan. Soitathan ja sovit tulostasi etukäteen, niin tiedämme odottaa sinua!

Henkilökohtaisesti parasta laatua parhaaseen hintaan. Kivijalkamyymälää pyörittävä pienyrittäjä Ypäjältä.

Toimintamme perustuu pääasiassa internetin kautta tapahtuvaan Back On Track hyvinvointituotteiden myyntiin. Tuotteet perustuvat ainutlaatuiseen patentoituun hyvinvointikankaaseen, jotka lievittävät muun muassa tulehdusta ja turvotusta sekä kiihdyttävät verenkiertoa. Tuotteita on saatavilla ihmisille, koirille ja hevosille, ja ovat erittäin suosittuja mm. reuma sekä diabetes potilailla. Myymälässämme on lahjatavara liike, josta löytää paljon kotimaisia ja paikallisia käsintehtyjä tuotteita, Back on Track tuotteet esillä kokeiltavaksi, tyylikäs kahvio sekä posti. Tilauksesta on myös mahdollista järjestää tilaisuuksia, kokouksia, hyväntekeväisyys tapahtumia yms.

Tiloissamme toimii myös muita yrittäjiä:
Puukäsityö TMI Päivi Liinojan Ateljee, puh. 0503043979 paivi.liinoja@gmail.com
KR-Koti
Loimaan Lemmikkipuati
Kraniohoitaja Sini Hämäläinen
Urheiluhieroja Silja Rautanen
Byas-kasvohoitaja Sinikka Vartiainen

Myymälämme sijaitsee aivan Ypäjän keskustan tuntumassa, Loimaantien varressa osoitteessa Annantie 2, 32100 Ypäjä.