Tietosuoja

Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on www.hyvaaloimaalta.fi. Sitä pyörittää talkoohengessä Susanna Lehtimäki, graafinen suunnittelija ja pienyrittäjä itsekin. Lehtimäen yrityksen päätoiminimi on Pieni peijakas TMI ja sen y-tunnus on 2906751-6.

(Tämä tieto ei kuitenkaan liene olennainen, sillä raha ei vaihda omistajaa tämän sivun toimintaa varten.)

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Oletuksena WordPress ei kerää mitään henkilötietoa vierailijoista. Lisäosat saattavat kerätä henkilötietoa.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Analytiikka

Analytiikkalisäosia ei ole asennettu.

Kenelle jaamme tietosi

Oletuksena WordPress ei jaa henkilötietoa kenenkään kanssa.

Lisätietoja myös tietosuoja-asioissa tätä sivustoa koskien saat osoitteesta hyvaaloimaalta@gmail.com

Ehdot

ilmoittautumiset osoitteeseen hyvaaloimaalta@gmail.com. Tiedustelut samaan osoitteeseen tai Susannalle, 050 35 33 513.

Lähettämällä yrityksesi tiedot ja markkinoinnissa käytettävän kuvan yllämainittuun sähköpostiosoitteeseen annat suostumuksesi siihen, että kuvaa ja tietojasi käytetään yrityksesi ilmaiseen markkinointiin sekä tällä sivustolla että samaa tarkoitusta palvelevalla facebooksivulla (@hyvaaloimaalta).

Tietojasi ei luovuteta eteenpäin eikä käytetä suoramarkkinointiin. 

Tietojasi ei kerätä yhteenkään rekisteriin, vaan ne säilytetään ainoastaan mainitussa sähköpostiosoitteessa sekä julkiselta osaltaan näillä nettisivuilla sekä mainitulla facebook-sivulla.

Ilmoittautumalla mukaan et sitoudu mihinkään muuhun kuin siihen, että ylläpitäjä saa markkinoida yritystäsi näillä sivuilla sekä facebookissa yllämainitulla sivulla.

Ylläpitäjä tekee tätä hommaa ilmaiseksi, vapaa-ajallaan ja parhaalla ammattitaidollaan ja arvostaa suuresti, jos ilmoittautuneet yrittäjät eivät ihan joka päivä pyydä lisäämään erikoistarjouksia tai tekemään muita muutoksia. Muutoksia saa kuitenkin pyytää tekemään ja teen ne parhaani mukaan ehtiessäni 🙂 

Kun koronapandemia rauhoittuu, katsotaan onko sivustolle vielä tarvetta. Jos on, jatketaan ylläpitoa. Jos nykyinen ylläpitäjä väsähtää hommaan, hän luovuttaa ylläpitoon tarvittavat tiedot luotettavalle jatkajalle. Ehdot säilyvät samana. Ylläpitäjän muutoksesta tai sivuston lakkauttamisesta tiedotetaan osallisille.

Sivustolta pääsee pois ihan vain ilmoittamalla osoitteeseen hyvaaloimaalta@gmail.com.

Yhteistyöterveisin Susanna